Info

Bereikbaarheid

At the Park ligt centraal in de Metropoolregio Den Haag Rotterdam en is bijzonder goed bereikbaar met zowel auto als het openbaar vervoer. Station Rijswijk ligt op een paar minuten loopafstand. Vanaf hier kan gebruik gemaakt worden van trein, bus en tram. Met de auto zit je in een paar minuten op de A4 en op locatie is ruimte voor zo’n 600 (elektrische) auto’s. Uiteraard kan het park ook uitstekend met de fiets bereikt worden. Met 10 minuten fietsen is zowel Delft als Den Haag te bereiken. Ook voor de fiets biedt At the Park meer dan voldoende stallingsmogelijkheden.

Contact

Kadans Science Partner
Lucienne Coppoolse
Tel: 06 52 89 42 54
Email: l.coppoolse@kadans.com

Adresgegevens
Kesslerpark 1
2288 GS Rijswijk

Kadans

Kadans Science Partner richt zich, met veel up-to-date kennis en ervaring, op de ontwikkeling en exploitatie van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met laboratoria, cleanrooms, R&D ruimten, geconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants voor R&D afdelingen van bedrijven, kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve sectoren, zoals Agri-Food, Life Sciences, Health, Medische technology, Biobased industry en High Tech.

Kadans Science Partner biedt Starters, in veel gevallen spin-off bedrijven van kennisinstellingen, alle mogelijkheden om in een omgeving met incubatorfunctie door te groeien. Zij krijgen een totaalpakket aan diensten, waaronder werkruimte, faciliteiten, coaching, advies, financiering en toegang tot een waardevol netwerk.

Kadans kent als geen ander de specifieke behoeften van innovatieve organisaties en weet deze te vertalen naar renderende, hoogwaardige en duurzame faciliteiten, een optimale positionering van ruimtes en ideale indelingen van bijvoorbeeld laboratoria.

Door (langlopende) flexibele huurcontracten en in de functie van beheerder én facilitator, blijft Kadans betrokken bij de huurders en is zij in staat voortdurend sturing te blijven geven aan de veranderende huisvestingsbehoefte van organisaties.