Ondernemen

Makers, doeners, denkers? Iedereen is welkom. Van studio tot projectruimte en laboratorium tot onderzoekscentrum. Juist door disciplines en branches samen te brengen ontstaat een nieuw soort dynamiek. Altijd met licht, lucht en ruimte om je heen. En natuurlijk met groen, véél groen. Lekker toch om even de binnentuin in te lopen of even af te spreken in het park met een cappuccinootje of gewoon een bak zwarte koffie?

Met alle At the Park-ondernemers vormen we samen een bijzondere community. Om daar waar passend kennis te delen en van elkaar te leren. Niet alleen op het gebied van energie, technologie en duurzaamheid maar bijvoorbeeld ook op onderzoek, innovatie en ondernemerschap.

De verdere voordelen voor jou als ondernemer At the Park?
Kadans biedt als verhuurder niet alleen de hardware maar ook de smartware. Wat we daar mee bedoelen? Je huurt niet alleen vierkante meters maar je krijgt ook toegang tot een waardevol (internationaal) netwerk en diverse extra services bovenop de standaard beheer en technische services.

We bewegen flexibel met je mee. In vierkante meters, in huisvestingsbehoefte of contractvorm. Groen staat niet voor niets symbool voor groei.