Andes

Parkeergarage

Rockies

TNO

Zagros

Te huur

Alle gebouwdelen

At the Park bestaat uit drie gebouwdelen met circa 28.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Volledig uitgerust voor jouw bedrijf: een auditorium, laboratoria, vergaderzalen, trainingsruimte, verdiepingshoogte van 4,5 m, restaurant, binnentuin, flexibele installatieschil, you name it we have it! Samen met een groene omgeving creëren ze een gezonde werkomgeving. Gerenommeerde bedrijven als TNO en Eurofins werken al At the Park. Door de flexibiliteit van het gebouw is elke unitgrootte/soort afwerking bespreekbaar. Klik hieronder op de gebouwdelen om een impressie te krijgen van de ruimte en beschikbare units of download de brochure!

Ecosysteem Kadans

Als huurder van At the Park krijg je toegang tot het ecosysteem van Kadans, met netwerk & community events, netwerkorganisaties, gedeelde laboratoriumfaciliteiten en ontmoetingsfaciliteiten door heel Europa. Meer weten? Klik dan op deze link.

Bereikbaarheid

At the Park is bijzonder goed bereikbaar met zowel auto als het openbaar vervoer. Station Rijswijk ligt op een paar minuten loopafstand. Vanaf hier kan gebruik gemaakt worden van trein, bus en tram. Met de auto zit je in een paar minuten op de A4 en op locatie is ruimte voor zo’n 600 (elektrische) auto’s. Uiteraard kan het park ook uitstekend met de fiets bereikt worden. Met 10 minuten fietsen is zowel Delft als Den Haag te bereiken. Ook voor de fiets biedt At the Park meer dan voldoende stallingsmogelijkheden.